UKE 30-73 dager igjen til et nytt liv & nyttår 2018!

Jeg føler at dette svangerskapet varer leenge. Det har nok å gjøre med at det første svangerskapet var veldig spennende fordi alt var nytt, mens nå har jeg en følelse av at jeg bare går og venter på å møte prins nummer 2 ;) Det blir helt klart en ny og spennende tilværelse med to små gutter i hus. Eller man kan kanskje ikke kalle mini liten lenger når han blir 3;)? Han har iallefall vokst mye fysisk og bruker størrelse 110-116 i klær. Hoppet rett over str.104! Det er gøy å følge med på utviklingen av barnet sitt, men også skremmende fordi tiden går så fort! Selv om det akkurat nå føles som om tida til nyttår og termin går i snilefart.

 

Når jeg har permisjon så lenge som jeg har, så er jeg nødt til å fylle dagene med sosialt, studier, oppussing, rydding og trening. Det er fint å kunne ha lange morgener med mini, før han skal i barnehagen. Og mens han er der, så må jeg fylle dagene med noe nyttig og unyttige :P ting i hjemmet. Nå har jeg begitt meg ut på videre nettstudier i ernæring og trening, noe jeg har veldig stor interesse for. Jeg føler det er et område der jeg aldri blir mett på nye innspill. Som personlig trener blir man aldri utlært, og det er givende å kunne tilegne seg mer kunnskap innen det man interesserer seg for. Derfor tar jeg i helgen også kurset ?Trening under og etter graviditet? via SAFE-Education. Jeg føler at jeg har mye personlig erfaring fra dette nå etter to snart fullendte svangerskap, men gleder meg til nye faglige innputt! Så får vi se om jeg rekker flere kurs når prinsen vår har kommet;) Uansett er det alltid nok av bøker og artikler å lese innen disse temaene.

 

Når det gjelder vår nye familietilværelse, så blir det for oss helt klart annerledes og nytt med baby nr.2. Ikke bare fordi vi blir en familie på fire, men fordi vi får en flaskebaby fra nyfødt av. Jeg har skrevet tidligere at det viktigste for meg er å være tilstede for barna mine, og det var en av mange grunner til at jeg valgte å operere forebyggende. Det blir allikevel veldig spesielt å ikke amme denne gangen. Jeg prøver å forberede meg best mulig, og så får jeg bare gjøre det beste ut av situasjonen:)

Jeg skal skrive mere om flaskebaby fra fødselen av senere.

GOD HELG TIL DERE :)

#gravid #trening #uke30 #ptvidereutdannelse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sportyogmini

sportyogmini

35, Oslo

Jeg er en sporty mamma, som er veldig glad i aktivitet, og sunne matvaner, og ikke minst livet . Jeg er arvelig disponert for brystkreft, og har BRCA1 genet som gir økt risiko for å få brystkreft. I 2015 gjennomgikk jeg derfor dobbel mastektomi i forbindelse med forebygging av arvelig brystkreft. Denne bloggen vil handle om prossessen det var å gjennomgå dette med en liten baby og livet etter dobbel mastektomi., samt trening, mat og andre hverdagssysler.

Kategorier

Arkiv

hits