Bildeoppdatering fra rosasløyfeløpet 15.oktober i Oslo

Så kom dagen som satte et rosa preg på Oslo. Det var gøy å se at så mange hadde tatt turen for å støtte en så god sak, og ikke minst få seg en god treningstur! Selv ble det rask gange på meg, som nå er i uke 29, og litt tung i kroppen;)  

 

 


 

 

Det er selvsagt viktig å nevne tema for årets rosasløyfeaksjon: Senskader etter brystkreftbehandling. Dette er heldigvis et tema jeg vet lite om og håper jeg aldri får personlig erfaring med. Men det er et veldig viktig tema. Jeg har tross alt sett flere av mine nærmeste gjennomgå brystkreft, og jeg vet litt om hva de sliter med i ettertid. Det er fantastisk at flere og flere overlever kreft, og det er helt klart at det er viktig med fokus på senskader og hvordan dette kan følges opp.

 

#rosasloyfe #rosasløyfe #rosasloyfeaksjonen2017 #rosasloyfeaksjonen #brystkreftforeningen #Brystkreft

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sportyogmini

sportyogmini

35, Oslo

Jeg er en sporty mamma, som er veldig glad i aktivitet, og sunne matvaner, og ikke minst livet . Jeg er arvelig disponert for brystkreft, og har BRCA1 genet som gir økt risiko for å få brystkreft. I 2015 gjennomgikk jeg derfor dobbel mastektomi i forbindelse med forebygging av arvelig brystkreft. Denne bloggen vil handle om prossessen det var å gjennomgå dette med en liten baby og livet etter dobbel mastektomi., samt trening, mat og andre hverdagssysler.

Kategorier

Arkiv

hits