Rosaløyfeløpet 2017-Har du meldt deg på?

Nå er det 1 måned til Rosasløyfeaksjonen 2017 :D  og Time for some GOGGING ;)

Iår som ifjor arrangerer rosasløyfeaksjonen, rosasløyfeløpet over hele landet. Ifjor var jeg dessverre altfor sent ute til å melde meg på og plassene forsvant på et blunk! Iår deriomot, når jeg nærmest er høygravid, så skal jeg ?gogge? meg gjennom dette løpet på 7km i Oslo 15.oktober. Utrykket gogge hadde jeg aldri hørt før, men det var veldig beskrivende når jeg sa til en venninne at jeg nok ikke var i form til å jogge dette løpet, og hun svarte at da kunne vi selvsagt gogge (gå/jogge) det sammen! Dette gleder jeg meg til :)

Hvis du vil støtte en god sak, ha det gøy & få trent litt samtidig bør du sjekke ut https://www.rosasloyfelopet.no/ og melde deg på før det er for sent! Nytt av året er at du kan ta med deg mannen også, så ta han med på tur og slapp av i sofakroken etterpå ;) Håper vi sees!

#rosasløyfeaksjonen2017 #brystkreftforeningen #kreftforeningen #rosasløyfeløpet #rosasløyfe #rosasløyfeløpet2017 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sportyogmini

sportyogmini

35, Oslo

Jeg er en sporty mamma, som er veldig glad i aktivitet, og sunne matvaner, og ikke minst livet . Jeg er arvelig disponert for brystkreft, og har BRCA1 genet som gir økt risiko for å få brystkreft. I 2015 gjennomgikk jeg derfor dobbel mastektomi i forbindelse med forebygging av arvelig brystkreft. Denne bloggen vil handle om prossessen det var å gjennomgå dette med en liten baby og livet etter dobbel mastektomi., samt trening, mat og andre hverdagssysler.

Kategorier

Arkiv

hits