SOMMERKROPPEN 2017!

Jeg har jobbet så hardt for dette. Gjennom hele vinteren, og ja til og med før den tid har jeg jobbet hardt og målrettet mot det målet jeg nå har nådd. Det at jeg fikk det til akkurat nå var noe overraskende, fordi det føles som om jeg har jobbet mot dette så lenge. Men endelig fikk jeg det resultatet jeg ønsket, og kan se sommeren ekstra lyst i møte med sommerkroppen som gjør meg lykkelig.

            Jeg har selvsagt ikke klart dette alene! Det hadde faktisk ikke vært mulig uten den fantastiske samboeren min! Han er selvsagt mye av grunnen til at jeg har fått det til. Egentlig kan jeg vel si at vi har fått det til sammen. Borte er det som kalles flat mage, strippet til en ?one-pack?. Ja, du hørte rett ?one-pack?, ikke ?six-pack?. Nå bærer jeg nemlig på en liten pakke eller gave om du vil. Verdens beste gave, en baby i magen! Kanskje blir det en nyttårsbaby 2018, da termin ble satt til 01.01.2018! Vi har det med å legge termindato til høytida. Dette var også tilfelle med sønnen vår, som hadde termin julaften 2014, men kom noen dager over termin.

            For meg er sommerkroppen den kroppen du er fornøyd med, og som du føler deg vel i sommer som vinter. Det viktigste er å ta vare på den slik at du føler deg vel og lykkelig. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker å trene og se resultater, men nå er det enda viktigere å ha en kropp som gjør at jeg er i lykkelige omstendigheter. Og derfor er jeg glad jeg møter sommeren med min babymage iår :)

4 kommentarer

Jannicke

25.07.2017 kl.21:42

Så fint innlegg :)

sportyogmini

26.07.2017 kl.14:59

Jannicke: Tusen takk :)

26.07.2017 kl.17:32

Såååå flott skrevet❤️❤️Alle hjerter gleder seg😍Gratulerer!

sportyogmini

26.07.2017 kl.17:38

Anonym: Tusen takk ;)

Skriv en ny kommentar

sportyogmini

sportyogmini

35, Oslo

Jeg er en sporty mamma, som er veldig glad i aktivitet, og sunne matvaner, og ikke minst livet . Jeg er arvelig disponert for brystkreft, og har BRCA1 genet som gir økt risiko for å få brystkreft. I 2015 gjennomgikk jeg derfor dobbel mastektomi i forbindelse med forebygging av arvelig brystkreft. Denne bloggen vil handle om prossessen det var å gjennomgå dette med en liten baby og livet etter dobbel mastektomi., samt trening, mat og andre hverdagssysler.

Kategorier

Arkiv

hits