KRAFTTAK MOT KREFT 2017!

Hvert år i begynnelsen av mars måned arrangeres «Krafttak mot kreft» for å samle inn midler til kreftsaken. Årets Krafttak mot kreft handler om å bidra med midler til forskning og tilbud til pasienter med uhelbredelig kreft slik at disse kan få bedre tilbud og flere år med god livskvalitet. Her kan du lese mere om årets aksjon og bidra:)

Personlig føler jeg dette er et svært viktig tema. Jeg har stått på sidelinjen og sett familiemedlemmer kjempe mot «kreften», og vet hvor hardt denne rammer. Det å kunne bidra med å hjelpe og glede noen som står i og kjemper denne kampen så hardt, selv om de vet at de bare har noe tid igjen, er så viktig. Tenk bare på hvor mye glede og håp du bidrar med hvis forskningen bare kommer ETT LITE SKRITT NÆRMERE! Sammen er vi sterke og kan bidra med mye midler! 

Selv har jeg oppfordret til en innsamling her:) 

No matter what- the fight against cancer never ends! 

 

#krafttakmotkreft #krafttakmotkreft2017

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sportyogmini

sportyogmini

34, Oslo

Jeg er en sporty mamma, som er veldig glad i aktivitet, og sunne matvaner, og ikke minst livet . Jeg er arvelig disponert for brystkreft, og har BRCA1 genet som gir økt risiko for å få brystkreft. I 2015 gjennomgikk jeg derfor dobbel mastektomi i forbindelse med forebygging av arvelig brystkreft. Denne bloggen vil handle om prossessen det var å gjennomgå dette med en liten baby og livet etter dobbel mastektomi., samt trening, mat og andre hverdagssysler.

Kategorier

Arkiv

hits