Da er det nyttår!

Det er nå man skal liste opp sine nyttårforsetter, som forteller hvor flink man skal være det neste året :P Eller er det egentlig nå? Hvorfor kan du ikke starte når som helst ellers? I dag kan du liste side opp og ned på sosiale medier med de forsettene du har, og da står de der enten du har skrevet de 1.januar eller 30.mai ;) Tenkt på det. Ta i et tak når du ønsker det. Ta i et tak når du har energi og lyst. Ikke fordi det er 1.januar, ikke fordi det heter nyttårsforsett, men rett og slett fordi du trenger det, fordi du og kroppen og sinnet ditt har behov for en "fresh" start, et push i ræva hvis det må sies rett ut. Just do it, regardless of new year or not ;) Tro på deg selv hele året igjennom og push på for å nå målene dine. Du vil ikke angre :) Ha et knakende godt nyttår. Og tro på deg selv også om du utsetter forsettene til 1.februar, eller tar noen omveier for å nå de målene du setter deg! Det viktigste er at du aldri gir opp å fullføre dem :D 

 

#nyttårsforsett #motivasjon

2 kommentarer

Ellen

05.01.2017 kl.12:26

Hei.

Jeg har nylig vært hos brystkirurg til samtale om operasjon. Der ble det sagt at de sterkt anbefaler å være ferdig med barn før en slik operasjon pga. fare for infeksjon i det brystvevet som de evt. ikke har klart å få bort når en blir gravid. Jeg leser imidlertid om kvinner som har fått barn etter dobbel mastektomi. Fikk du samme informasjon som meg?

sportyogmini

10.01.2017 kl.15:01

Ellen: Hei! Nei, jeg fikk ikke denne informasjonen. Jeg tok operasjonen etter graviditeten, men skal ikke se bort ifra at vi kanskje vil ha flere barn. De er vel pålagt å informere om alle risikoene ville jeg tro, og kan være at dette er noe nytt? Det er fler og fler som tar forebyggende dobbel mastektomi i veldig ung alder, så jeg synes det virker litt spesielt at de sier det. For jeg vil tro at de som velger å ta en slik operasjon i 20-årene ikke er ferdig med barn ennå. Men det er klart at de ikke klarer å fjerne absolutt alt brystvevet, så noe risiko vil det kanskje være. Hvor lenge etter operasjonene man bør vente med å bli gravid vet jeg heller ikke, fordi det sikkert er veldig individuelt hvilken fysisk form du er i og hvor fort du kommer deg.

Skriv en ny kommentar

sportyogmini

sportyogmini

34, Oslo

Jeg er en sporty mamma, som er veldig glad i aktivitet, og sunne matvaner, og ikke minst livet . Jeg er arvelig disponert for brystkreft, og har BRCA1 genet som gir økt risiko for å få brystkreft. I 2015 gjennomgikk jeg derfor dobbel mastektomi i forbindelse med forebygging av arvelig brystkreft. Denne bloggen vil handle om prossessen det var å gjennomgå dette med en liten baby og livet etter dobbel mastektomi., samt trening, mat og andre hverdagssysler.

Kategorier

Arkiv

hits