Oktober går mot slutten.....men kreftforeningen jobber hele året!

Jeg startet en liten innsamling her på kreftforeningen sine sider :)

Kreftforeningens arbeid redder liv, og gir oss muligheter.

Søstrene sisters på det glade 80-tallet ;) Heldige er vi som har hverandre! Mye takket være kreftforskning.

 

Jeg skal fortsette og skrive om operasjon nummer to, og veien videre i de neste ukene. Det er nå litt over 1 år siden jeg gjennomgikk den siste av de to operasjonene :)  

4 kommentarer

Mia - Alt annet enn A4

31.10.2016 kl.14:18

Så bra! Håper du får inn masse på nett :)

Lykke til med operasjon <3 Må selv avvente rekonstruksjon, men skal som deg ha ekspander når tiden er inne for det :)

sportyogmini

31.10.2016 kl.14:55

Mia: Hei!
Du må ha lykke til med rekonstruksjon, og fantastisk at du har overlevd! Håper fremtiden din blir lys :) Moren min har bidratt så mye for brystkreftforeningen. Jeg føler det er min tur nå ;)

Janne

31.10.2016 kl.14:20

Fantastisk intinativ! Jeg donerte littegrann, men tenkte det gikk ann å gjøre det hver måned. sette inn sånn fast sum, om det går? Jeg delte på facebook også. Dette er så viktig!

sportyogmini

31.10.2016 kl.14:53

Janne: Tusen takk :)
Det er ikke hvor mye man gir som teller, men at man bryr seg! Det er så mange som er rammet! Takket være det de har funnet ut hittil, er vi heldige som kan forebygge, men det er fortsatt mange ubesvarte spørsmål rundt kreft! Takk for at du deler :)

Skriv en ny kommentar

sportyogmini

sportyogmini

34, Oslo

Jeg er en sporty mamma, som er veldig glad i aktivitet, og sunne matvaner, og ikke minst livet . Jeg er arvelig disponert for brystkreft, og har BRCA1 genet som gir økt risiko for å få brystkreft. I 2015 gjennomgikk jeg derfor dobbel mastektomi i forbindelse med forebygging av arvelig brystkreft. Denne bloggen vil handle om prossessen det var å gjennomgå dette med en liten baby og livet etter dobbel mastektomi., samt trening, mat og andre hverdagssysler.

Kategorier

Arkiv

hits