Barnedåp! :D

Dåpsbarnet!


 

Midt oppi svangerskapspermisjon og operasjonssirkuset, så forberedte vi barnedåp.  Man stopper ikke å leve selv om man er litt sykmeldt ;) Tvert imot det er i permisjon og når du ligger i sofaen du har tid til planlegging! Og da er det godt å ha noe å pusle med :D Det var gøy å bestille og lage det meste selv av pynt til dåpen. 

Hjemmelaget sjokoladepapir :)
 

Servietter formet som babysko

 

Vi valgte å ha dåpen om våren, etter operasjonen. Dette fordi at operasjonen kunne framskyndes, og hvis vi da hadde planlagt dåpen før 28.april, så kunne vi risikere at det kræsjet med operasjonsdatoen. I tillegg falt påsken i april i 2015, og mange av våre nærmeste hadde planer da. Det var derfor greit å sette dato for dåpen en stund etter operasjondato, fordi jeg da også ville være i bedre form. 

Dåpen ble holdt den 7.juni, litt over 1 måned etter operasjonen. Kanskje litt sent fordi mini da var litt over 5 måneder gammel, men sånn måtte det bli denne gangen. Dagen var fantastisk og vi var kjempeheldige med været. Jeg hadde funnet en kjole med litt tykkere stoff, slik at den skjulte mest mulig at jeg gikk med brystbånd. Ellers så hadde jeg valgt bunad til denne anledningen, men det var litt kronglete siden jeg ikke kunne strekke armene over hodet. Jeg visste heller ikke om den ville sitte særllig behagelig når jeg hadde kompresjons bh og brystbånd.

Kakebaking var litt vanskelig, men der fikk jeg god hjelp av gjestene til dåpen som hadde bakt mange gode og dekorative kaker.
 

#barnedåp #barnedåpforberedelser #selskapspynt #svangersskapspermisjon #dåpspynt #dåp

 

 

3 kommentarer

Henriette Celin

27.09.2016 kl.15:08

Den dåpen så veldig fin ut, også så flotte kaker! likte godt sjokoladepapiret også, hehe ^^

sportyogmini

27.09.2016 kl.22:52

Henriette Celin: Tusen takk:) Kjekt å lage ting selv, og det er ikke så vanskelig! Fin blogg du har forresten, var akkurat inne og tittet.

Henriette Celin

27.09.2016 kl.23:24

SV: Så bra (:

Ah, tusen takk!

Skriv en ny kommentar

sportyogmini

sportyogmini

34, Oslo

Jeg er en sporty mamma, som er veldig glad i aktivitet, og sunne matvaner, og ikke minst livet . Jeg er arvelig disponert for brystkreft, og har BRCA1 genet som gir økt risiko for å få brystkreft. I 2015 gjennomgikk jeg derfor dobbel mastektomi i forbindelse med forebygging av arvelig brystkreft. Denne bloggen vil handle om prossessen det var å gjennomgå dette med en liten baby og livet etter dobbel mastektomi., samt trening, mat og andre hverdagssysler.

Kategorier

Arkiv

hits